NAJBLIŽŠIE FITNESS


KURZY

Fitnes ako životný štýl

Mnoho ľudí si pri slove fitnes predstaví veľkých kulturistov, ktorí na pódiu ukazujú svoje svaly. Samotný pojem fitnes však znamená oveľa viac. Je to veľký a ucelený koncept, ktorý vyjadruje životný štýl daného človeka. Do pojmu fitnes spadajú tri hlavné zložky a to:
  • aeróbny (vytrvalostný) fitnes
  • muskulárny (svalový) fitnes
  • strečing (flexibilita, ohybnosť)

Pojem fitnes okrem iného vo všeobecnosti vyjadruje taktiež duševnú a telesnú pohodu. Rovnako tak aj odolnosťefektívnosť pri problémoch každodenného života. Ľudia, ktorí berú fitnes ako životný štýl a venujú sa pravidelne pohybovým aktivitám sú aktívni, udržujú sa fit a podľa výskumov sú tak zdravší a dožívajú sa vyššieho veku.

V pojme fitnes si môže každý jednotlivec nájsť to čo považuje za dôležité. Samotný fitnes predstavuje pre človeka veľmi prínosný životný štýl, s ktorým sa v ideálnom prípade človek dokáže celkom stotožniť za účelom žiť kvalitnejší život a to nielen po fyzickej a psychickej stránke ale rovnako taktiež za účelom estetického telesného vzhľadu a zdravotného hľadiska.

Fitness kurzy

Našim poslaním je pomáhať ľuďom k lepšej fyzickej kondícii a zdravšiemu spôsobu života.
Veríme, že pohyb je cestou k zdraviu.
Vychovávame profesionálnych trénerov, ktorí dokážu byť pre svojich klientov poradcom, motivátorom i psychológom. Absolventi našich trénerských kurzov poskytujú kvalitné služby na profesionálnej úrovni, pretože sú vyškolení tými najlepšími odborníkmi.
Vychovávame komplexných odborníkov v oblasti pohybu.
Chcete sa stať jedným z nich?

Výuku našich kurzov zabezpečujú skúsení lektori s dlhodobou praxou.

Vyberte si z našej ponuky kurzov a začnite spolu s nami tvoriť zdravší svet.