Fitnes ako životný štýl

Mnoho ľudí si pri slove fitnes predstaví veľkých kulturistov, ktorí na pódiu ukazujú svoje svaly. Samotný pojem fitnes však znamená oveľa viac. Je to veľký a ucelený koncept, ktorý vyjadruje životný štýl daného človeka. Do pojmu fitnes spadajú tri hlavné zložky a to:
  • aeróbny (vytrvalostný) fitnes
  • muskulárny (svalový) fitnes
  • strečing (flexibilita, ohybnosť)

Pojem fitnes okrem iného vo všeobecnosti vyjadruje taktiež duševnú a telesnú pohodu. Rovnako tak aj odolnosťefektívnosť pri problémoch každodenného života. Ľudia, ktorí berú fitnes ako životný štýl a venujú sa pravidelne pohybovým aktivitám sú aktívni, udržujú sa fit a podľa výskumov sú tak zdravší a dožívajú sa vyššieho veku.

V pojme fitnes si môže každý jednotlivec nájsť to čo považuje za dôležité. Samotný fitnes predstavuje pre človeka veľmi prínosný životný štýl, s ktorým sa v ideálnom prípade človek dokáže celkom stotožniť za účelom žiť kvalitnejší život a to nielen po fyzickej a psychickej stránke ale rovnako taktiež za účelom estetického telesného vzhľadu a zdravotného hľadiska.

Fitness kurzy

Našim poslaním je pomáhať ľuďom k lepšej fyzickej kondícii a zdravšiemu spôsobu života.
Veríme, že pohyb je cestou k zdraviu.
Vychovávame profesionálnych trénerov, ktorí dokážu byť pre svojich klientov poradcom, motivátorom i psychológom. Absolventi našich trénerských kurzov poskytujú kvalitné služby na profesionálnej úrovni, pretože sú vyškolení tými najlepšími odborníkmi.
Vychovávame komplexných odborníkov v oblasti pohybu.
Chcete sa stať jedným z nich?

Výuku našich kurzov zabezpečujú skúsení lektori s dlhodobou praxou.

Vyberte si z našej ponuky kurzov a začnite spolu s nami tvoriť zdravší svet.